Marinamelody

Alla inlägg den 1 februari 2014

Av Marina - 1 februari 2014 11:27

Jag och mitt hjärta ska åka till solna om en vecka och kolla på en lägenhet som vi ska hyra, jag hoppas den är fin så vi kan ta och hyra den så får vi både en större lägenhet som vi behöver och även får vi komma in till stan. Närmare kompisar och närmare hennes träningar plus att de blir lite lättare för mig att hitta jobb med :D


Jag koppas verkligen att de går i lås så vi får komma in till stan. :D


Frågade min kära far om han kunde följa med men som vanligt får man ju inget svar och de slutar ju alltid med att han inte kan så istället ringde jag min kära farbror och jag är så tacksam att han alltid ställer upp. Han sa att han självklart följer med och tittar och att de bara är att säga vilken tid. Är så glad att jag har en farbror som alltid ställer upp han är den bästa i världen.


Nu blir det till att fixa lite lunch sen ska vi på födelsedags fika hos moster för sonen där fyller år och ikväll ska jag kolla melodifestivalen.


Kärlek åt folket!!!!

Av Marina - 1 februari 2014 11:21

Man blir lite nere när man jobbat på ett ställe i över ett år och dom säger att dom är jätte nöjda med en men sen ger dom en helt ny vikarie ett lång vikariat. Känner mig bara jätte utnyttjad nu liksom jag trodde ju att när ett längre vik kom så skulle jag få de eftersom jag varit trogen till dom så länge nu men så funkar de tydligen inte i denna värld.


Helt klart jätte besviken på dom och nu börjar letandet på mer allvar. Nån som vet en förskola som behöver folk? Ingen utbildning men ett års erfarenhet och älskar de jag gör.


Skönt måste jag dock säga är att föräldrar kommit fram och frågat varför inte jag fått fast tjänst än och att dom trivs bättre med mig än många andra till och med ordinarie personal så de är ju alltid kul för det är ju deras barn man tar hand om synd dock att dom inte för de vidare till chefen.


Men håller tummarna att jag hittar nått annat snart i alla fall.

Presentation


Mina tankar och funderingar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Släkting
 Vän
 Beundrare
 Du känner mig inte
 Du vill lära känna mig

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards