Marinamelody

Alla inlägg den 13 augusti 2011

Av Marina - 13 augusti 2011 20:17

Har varit över hos grannen idag, skit schysst kille måste jag säga. Fick lite film av honom så blir filmkväll idag tror jag sen vart de även mycket snack jätte trevligt måste jag allt säga.


Som sagt händer inte så mycket annat idag utan de blir bara en lugn kväll hemma, har försökt skriva lite på nya låten men de blir nog inte så mycke mer på de idag och har väl inte kommit så långt heller tyvärr men har fått fram några meningar i alla fall.


Skickade även länk på min första låt till en brud på fb som jag börjat prata med och som är jätte trevlig och hon tyckte de va skit bra så de är ju jätte kul :) och hon gillade även en del av texten på den nya som jag läste upp för jag var lite osäker på den men hon gillade de med så de är ju bra :D


Men nu ska jag nog starta en film, hare bra!

Av Marina - 13 augusti 2011 13:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marina - 13 augusti 2011 13:15

Igår var jag över till Tico vi jobbade på min nya låt, grymt kul var de och jag gillar den verkligen tror den kommer bli super bra. Har skrivit brygga, refräng och en vers än så länge så de är mycke jobb kvar de är två verser till som ska skrivas men jag tror att den kommer bli riktigt bra.


Tänker inte säga vad den handlar om för de ska bli ett litet mysterium som man får försöka lista ut själv men jag gillar den skarpt och jag hoppas andra också gillar den sen när dom får höra den.


Har inte börjat spela in den än så de kommer dröja innan den blir klar men jag gillar den :D


Fet stolt, bara en förutom vi som gjort den som vet vad den kommer handla om och de är syrrans kompis Vicky för hon satt och prata med mig när jag fick reda på att dom hade ett till beat till mig så inte ens min älskling vet vad den ska handa om :P


Men men förhoppningsvis dröjer de inte allt för länge innan ni får höra denm:P



Presentation


Mina tankar och funderingar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Släkting
 Vän
 Beundrare
 Du känner mig inte
 Du vill lära känna mig

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards