Marinamelody

Alla inlägg den 20 mars 2013

Av Marina - 20 mars 2013 21:10

Är helt slut, allt bråk och tjafs med arbetsförmedlingen som bara motarbetar mig hela tiden gör mig så matt i kroppen och på de så jobbar jag och försöker utföra min utbildning trots arbetsförmedlingens motarbetning.


Jag har verkligen hittat nått jag tycker är kul, nått jag känner att jag skulle kunna jobba med och trivas och de ända dom gör är att säga till mig att jag ska söka ett sommar jobb.


Jag är snart 26 år gammal, jag vill inte ha ett sommar jobb och enbart jobba häcken av mig under sommaren och sedan inte har ett skit att göra resten av året, de är på sommaren man vill ha semester för när man inte jobbar fullt har man inte råd att åka utomlands på vintern den enda värmen man får är på sommaren och att då jobba konstant känns sådär. De är väl självklart att man vill ha pengar, jag behöver ett jobb så jag kan betala min hyra och mina räkningar men jag behöver en inkoms hela året inte bara under sommaren.


Är trött på att arbetsförmedlingen nerverderar folk, att vissa där tror att dom är så mycke bättre än alla andra. Finns en enda person på arbetsförmedlingen som jag någonsin kännt har hjälpt mig när jag har varit inskriven där, en person! tyvärr kan jag inte ha honom som handläggare denna gång men han bryr sig ändå när han ser mig där frågar han hur de går och verkligen bryr sig, kan inte resten av folket där va likadana som honom.


Är så jävla less på arbetsförmedlingen just nu, om dom hade slutat motarbeta en hela tiden så hade de ju vart lättare att lägga ner tid på de man verkligen behöver göra...

Presentation


Mina tankar och funderingar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Släkting
 Vän
 Beundrare
 Du känner mig inte
 Du vill lära känna mig

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards