Marinamelody

Alla inlägg under april 2012

Av Marina - 23 april 2012 15:27

Denna dag suger verkligen hittills, långtråkigt och tvätta och fixa i lägenheten och inga trevliga sms som får mig på bra humör. Vad hände med alla trevliga sms jag brukade få? Vill ha dom igen för dom gjorde verkligen min dag, gjorde så att även om dagen sög så kändes den lite bättre när jag fick ett sms.


Blä känner mig så nere just nu och vill bara ha nått positivt i mitt liv just nu och trodde att jag hade de men nu vet jag inte alls längre :-/


Hjälp mig!!!

Av Marina - 23 april 2012 12:50

Hej Alla kära läsare!!


Snälla rösta på mig i länken här nedan, du klickar på längen och sen söker på Marina winnersjö så trycker du på gilla knappen och like knappen tryck på båda två för att va säker.


Så kanske jag har chans att få ett sommrjobb i alla fal och tjäna in lite pengar, sprid gärna länken vidare och säg åt alla era vänner och så att rösta :D Skulle uppskattas väldigt mycket!!!


http://thebeachparty.se/sommarjobb/index


Pussar

Av Marina - 22 april 2012 20:51

I Torsdags efter att jag hade jobbat så drog jag hem till Alex där de vart middag tillsammans med hennes föräldrar och My. Vi drog ut i lekparken och hade lite skoj sen drog jag och My hem till mig medans Alex var kvar hemma.


Fredagen åkte jag först in och var hos tandläkaren, jag och My käkade kina restaurang till lunch, vi drog till piercingstället och kollade piercingar och priser. Sen mötte vi upp Alex som kom med bussen och så gick vi tillbkaa till piercingstället och piercade oss. Jag i näsan, Alex i ögonbrynet och My i tragus, fick mängdrabatt eftersom vi gjorde alla tre och han var jätte trevlig :D


På fredagkvällen hade jag dart, Alex och My va kvar hemma hos mig och jag kom senare på kvällen då tittade vi film och bara tog de lugnt.


Lördag vart lugn den med vi vaknade, duschade och snacka sen vart de middag ute på toppa och sen tillbaka hem och bara softade.


Idag så åkte Alex hem först och nån timme senare drog jag och My in till stan för att hon skulle ta tåget ner till Malmö. Jag drog då hem till mamma och käkade middag och nu är jag hemma igen och bara softar och tittar på tv.


Har varit en mycket trevlig kväll :D Tack för den!!!

Av Marina - 16 april 2012 15:38

Idag är de bara Elin jag är barnvakt till för Anton är hos en kompis, de är ganska skönt för hon tittar på film och jag sitter vid datorn så de är ju ganska skönt de.


I morse när jag vaknade så började jag plocka lite i lägenheten och sen duschat så nu är de nästan helt städat i lägenheten bara köksbordet kvar nu och de är ju skönt för då hinner jag med de imorron och så är allt rent och snyggt till i helgen då My och Alex kommer och hälsar på :D


Ska bli trevligt ser fram emot helgen så jag kan få släppa alla tankar ett tag och bara ha lite kul :D


Men nu ska jag ta och läsa på lite inför onsdag och torsdag då jag ska jobba på älvsjö-mässan, kanske skriver mer senare om jag orkar!

Av Marina - 16 april 2012 15:26
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marina - 13 april 2012 19:51

Idag vaknade jag sju de var jag inte så glad över kan jag säga men somnade om halft och vaknade sen tio då jag hoppade upp fixade mig sen åkte in till Norrtälje för att fixa papper hos försäkringskassan så jag får några pengar därifrån sen.


När jag var färdig med de drog jag in till stan och mötte upp Alex, vi snacka massa, fikade och sen snackade lite till. Fixade så hon ska få pierca sig nästa fredag så de ska bli skoj och lite sånt :D Alltid lika kul att umgås med henne för vi skrattar och har jätte kul.


Har även fått massa sms idag från en speciell person och de gör mig jätte glad så idag har varit en glad dag kan man säga.


Lite tråkigt dock att jag sitter hemma själv en fredagkväll :/ Inte så roligt måste jag ju säga men men vad gör man liksom får väl hoppas på att den speciella personen inte ska ut och supa så hon kan va lite social med mig istället :P


Skriver säkert mer ikväll när jag har tråkigt men för nu så ha de bra :P


Av Marina - 12 april 2012 18:51

Nu har jag varit på sjukan och hälsat på mormor, hon var typ hög som en julgran på morfin men de hann gå ut lite tills vi åkte för då va hon lite sig själv i alla fall. Hon har jätte ont i hela armen vilket såklart kan va förståligt då hon krossade hela axeln. Men de som verkar underligt är ju att hon inte har ont i axeln nu utan hon har ont i resten av armen :/ Får hoppas på att de blir bättre snart och att hon får komma hem men hon blir nog kvar där i alla fall över helgen.


Påvägen hem frågade jag morfar hur de va med hennes huvud oxå och då berättade han att hon väntar på kallelse och förmodligen blir de i mitten på maj som hon får åka in och ta bort tumören där för hon hade pratat med dom och sagt att hon ville va frisk och pigg till Martins bröllop så hon orkade gå på de.


Min kära mormor har verkligen ingen tur alls tycker synd om henne, nu är de liksom knappt ett år sen förra hjärntumörs operationen så de blir oftare och oftare, tror de är 6 gången hon åker in nu eller nått så de har blivit en del. Den satt tydigen inte lika dumt till som förra gången men självklart är de ju alltid dumt när de är vid huvudet. Man får väl va glad att hon slipper cellgifter och sånt iaf och att den inte spridit sig till resten av kroppen utan håller sig vid huvudet men samtidigt är de ju jobbigt för man vet ju inte hur alla operationer i huvudet förstör hennes minne och sånt.


Ska väl tänka positivt men de är svårt just nu känner jag, hade gärna haft nån vid min sida igenom allt, nån jag alltid kan lita på att den tar hand om mig och stöttar mig. Som alltid finns där och håller om mig när de är svårt hade varit grymt skönt att ha en sån person!!

Av Marina - 12 april 2012 13:05

I måndags vart de påsklunch hemma hos Malin och Elin de va jätte trevligt och jätte gott så de tackar vi för :D Senare på kvällen drog jag till Kimy och typ kolla på film och snackade en massa de va riktigt trevligt :D


Tisdagen vart de fika hos Malin och lite prat, samt en diskution med Sofie, sen drog jag till Alex och käkade middag, titta på film snackade, käka chips och dip. Hade en trevlig helg helt enkelt.


Igår hände inte så mycket var bara hemma typ, mormor har opererat sin axel eftersom hon hade ramlat och krossatden förra onsdagen så nu har hon äntligen fått operera de i alla fall så förhoppningsvis blir de bra.


Så kommer vi till idag och de blir bara lugnt idag, ska kolla tvättstugan hur den är ledig nu dom sista dagarna den här veckan om man kan tvätta lite kanske för sen nästa vecka är jag ju barnvakt och jobbar och så och då har jag inte tid att tvätta och sen kommer ju My, Alex och kanske Kim till helgen och sover hos mig så idag ska jag försöka fixa fint här tänkte jag så man vågar släppa in dom haha.


Men nu blir de klä på mig och börja fixa :D


Puss

Presentation


Mina tankar och funderingar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Släkting
 Vän
 Beundrare
 Du känner mig inte
 Du vill lära känna mig

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards