Marinamelody

Alla inlägg under juni 2011

Av Marina - 6 juni 2011 00:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marina - 5 juni 2011 23:43

Idag efter jobbet så fick jag middag hos mormor och morfar. Grillad kyckling, kokt potatis och nån hemmagjord röra, riktigt gott var det:DSen gick jag upp och satte mig framför tv:n hos mamma för dom var ju fortfarande nere i stugna och kommer hem imorron. Lånade i alla fall deras tv och tittade på Rocky blue, som är en sjukt bra serie tycker jag och sen vart de såklart bb finalen. Hade ju hoppats på att Martin skulle vinna men de gjorde han ju tyvärr inte men Simon va ändå en värdig vinnare, hade Peter däremot vunnit hade jag blivit sur.Efter finalen gick jag hem och ringde hjärtat och bara sa godnatt och nu ligger jag här med datan och inte direkt mycke som händer. Kollar runt lite på nätet och så bara.Natti natt på er!

Av Marina - 4 juni 2011 18:17

Har precis kommit hem från jobbet och hade tänkt gå upp till mormor och morfar och käka middag men dom skulle äta fisk och de åt jag ju till lunch så två gånger på en och samma dag känner jag väl ingen större lust av så vi sa att jag skulle äta hemma och kanske äta med dom imorron istället. Men jag sa att jag hade jordgubbar för de köpte vi ju igår så sa att när jag ätit så kunde jag komma upp med lite efterrätt då, jordgubbar med socker och grädde, de är ju så sjukt gott så vi bestämde de.


Får se vad resten av kvällen bjuder på men blir kanske att jag stannar där och tittar lite tv eftersom jag fortfarande inte har några kanaler här men ja vi får se hur de blir som.


Pussar till min älskling och en stor kram till er andra :D

Av Marina - 4 juni 2011 18:12
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marina - 4 juni 2011 07:26
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marina - 3 juni 2011 16:32

Idag var första dagen hos nya brukaren eller den jag också ska ha rättare sagt och de gick bra tycker jag faktiskt. Skönt att sluta 13 så man slapp jobba så otroligt länge som dom andra dagarna.


När jag var på jobbet fick jag ett sms av Tico som undrade om jag skulle med och grilla ikväll, tyckte jag var väldigt kul att han fråga så de sa jag ju självklart att jag ville. Marika är påväg hit så vi skulle hänga på båda två, ska bli grymt kul måste jag säga ser fram emot en härlig kväll med vänner, dricka, grillning och så.


Har gjort egen potatissallad och så har jag marinerat köttet så de ska nog bli riktigt gott, hinner ju stå i marinad ett tag i alla fall. Kom precis ut ur en varm och skön dusch något jag måste säga är grymt skönt med att bo i lägenhet för där finns de alltid varmt vatten :D De var man ju inte bortskämd med hemma hos mamma direkt. Ska väl klä på mig lite kläder och sen blir de att möta upp Tico och dom andra för de vart lite ändringar, först skulle vi varit på gläntan men nu skulle vi tydligen hem till någon så då skulle vi möta upp dom.


Tror de kommer bli en toppen kväll faktiskt :D


Hoppas ni får de lika trevligt :D Pussar

Ewe

Av Marina - 2 juni 2011 23:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marina - 2 juni 2011 20:02

Denna dag har varit fett seg, långtråkigt på jobbet, fikade visserligen i solen och de var ju skönt men ändå dagen kände så otroligt lång, förmodligen för jag inte fått så mycket sms som jag brukar få. Trist men de är väl så ibland.


Nu har jag precis duschat och ligger i sängen, har tittat på gårdagens bb på datan och ska väl ta nått att äta nu tänkte jag. Sen funderar jag på att gå upp till mamma och dom och titta på bb ikväll. För min telefonkompis är ju upptagen ikväll så får ju inget trevligt sällskap där tyvärr.


Tror visserligen inte att mamma och Ludde är hemme för tror dom åkt till stugan redan så blir ju själv där uppe med men där har jag ju i alla fall tv att titta på haha.


Men ska väl ta lite sallad nu så jag får nått i magen i alla fall.


Puss

Presentation


Mina tankar och funderingar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Släkting
 Vän
 Beundrare
 Du känner mig inte
 Du vill lära känna mig

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards