Marinamelody

Alla inlägg under oktober 2011

Av Marina - 27 oktober 2011 16:22

Igår var de så att jag hoppade in i damlaget, vann både dubbel och singel så jag är faktiskt riktigt nöjd. Emmy va med till klubben och hejade, tror hon vart ganska påverkad :P


När vi kom hem vart de lite dricka, jag lagade lite mat och så rökte vi vattenpipa och mös framför tv:n.


Mycke trevligt tycker jag och såå jävla skönt att ha nån att kramas med när man ska sova de va länge sen man hade nån som höll om en så de är jätte skönt trots att de inte är mer än så, så är de jätte mysigt :)


Idag när vi vaknade drog vi in till sthlm och käkade på jensens bifhouse, de vart revbensspjäll sjuuukt gott va de, och vi hade riktigt trevligt.


Nu har vi kommit hem till mig igen och ligger och tittar lite på tv, har man tur kanske man kan få lite massage sen :P


Nä men nu ska jag vara social med Emmy så skriver mer nästa gång jag har tid :)


Puss

Av Marina - 27 oktober 2011 16:20

I tisdags var de jag som var lagledare och jag har tagit över de nu resten av sesongen känns väl ganska bra tycker jag. Första matchen vart de 5-5 så de var ju ganska bra måste jag allt säga!


Vart jätte sent så snälla Jenny körde mig hem annars hade jag vart hemma ännu senare så är jätte glad att hon var snäll och körde hem mig :)



Av Marina - 25 oktober 2011 15:54

Kom på att jag inte har lagt upp naglarna jag gjorde på Terran, och i lördags gjorde jag ju även på syrran och hennes kompis de har jag ju inte heller lagt upp så här kommer lite bilder.


 

Terrans

 

Syrrans

   

Carros

Av Marina - 25 oktober 2011 15:28

I söndags va en riktig mys söndag måste jag faktiskt säga. Har väl skrivit i typ en vecka med en tjej som heter Emmylie som jag fick kontakt med på fb genom sidan gayness där. Vi börja snavka en del och så kom vi fram till att båda hade tråkigt och ville hitta på nått, båda arbetslösa och hon bor i älmsta. Så i söndags kom hon över till mig, vi käkade lite, drack lite vin, rökte lite vattenpipa och titta på tv:n.


De va riktigt mysigt tycker jag och hon verkar va en riktigt härlig brud.


Hon sov kvar hos mig och igår när vi hade vaknat och så, drog vi hem till henne och bastade, tittade på film fick äntligen se kyss mig, fett bra film och så sov jag kvar där så kom hem för en timme sedan.


Har varit två riktigt mysiga dagar och hoppas på att de görs om snart :D


Hon hade även ett jätte häftigt piercing smycke som va till tungan men hon hade de i örat och jag tyckte den va jätte söt så sluta med att vi böt ett smycke så jag fick den så tog kort på den man ser inte så jätte bra men de är i alla fall en liten rosa hand :D


 

Emmy röker lite vattenpipa :D

 

piercingen :D


Av Marina - 22 oktober 2011 01:04

Idag vart de middag med Marre i Solna, riktigt trevligt måste jag allt säga de var ju inte igår man träffa henne direkt. Skoj som fan va de.


Sen vart de dart på solna dart, mix serien, jag fick kasta med Göran och ja de slutade med att jag har sagt upp mig från fyran laget jag tänker aldrig någonsin kasta med Göran igen.


Han drack och då kastar han skit och de spelar inte mig nån roll för skit kastar alla ibland så de bryr jag mig inte om men att han går och säger till både alla fastrar som va där och motståndar laget att de är svårt att kasta bra när man inte får nån hjälp då blir jag förbannad. För de första för att man inte går runt och säger så oavsett, för de andra för att han kastade 3,5,7,8, typ hela tiden och jag kastade 30,50,87.


Jag vart riktigt arg och ledsen och de vart dom andra i faster med för dom såg ju hur han kastade. Så jag sa till både pappa och Erik att jag aldrig mer kastar i samma lag, att antingen byter jag till andra fyran, damlaget eller trean men jag kastar inte kvar med honom. Dom skulle prata med honom imorron sa dom men jag står fast vid de jag sagt tänker inte kasta med nån som får mig att hata dart för de är inte värt de!


Av Marina - 22 oktober 2011 00:58

Igår var jag till Helena och de vart torsdagsmys, vin, ost och kex riktigt mumsigt.


Idag var jag med henne till jobbet och hjälpte till lite, fick i alla fall den där jackan jag har tittat på som tack för att jag hjälpt dom så de är ju bra i alla fall. Köpte julklapp till Elin och Rebecca så nu är de två klara i alla fall :D


Har även planerat vad jag ska köpa till Jessica och Madde men resten har jag ingen aning om vad de blir men ska väl försöka med nått bra :D

Av Marina - 17 oktober 2011 23:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marina - 17 oktober 2011 23:09

Idag var de middag hos mormor och morfar vart motros (rotmos), gott gott. Har lånat mormors piano lite och försökt lära mig chris medinas låt what are words så nu kan jag början i alla fall :D resten måste jag nog få hjälp av mormor med haha och lika dant kompen till för de kan jag inte. Men de är kul att kunna lite av den i alla fall :D


När jag kom hem plockade jag ihop alla nagelgrejer i väsan så att den är färdigpackad till onsdag då jag åker ut till Vallentuna och gör naglar på Terran :)


Kan ju passa på att säga att de nog inte blir så mycke bloggande den här veckan för kastar dart tis, ons, fre så de är mycke kvällar som försvinner och de är ju oftast då jag har ork att skriva men ska väl försöka skriva nått på dagarna men ja då vet ni i alla fall varför om de skulle va så att jag inte orkar.


Imorron borde jag få svar på vad han som skallade mig får för dom för dom sa att de skulle komma den 18 så får jag de så ska jag försöka skriva de hade jag tänkt i alla fall.


Nu ska jag nog ta och sova lite tror jag, blir ett inlägg till mina privata inläggs läsare med :P


Gonatt på er andra!



Presentation


Mina tankar och funderingar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Släkting
 Vän
 Beundrare
 Du känner mig inte
 Du vill lära känna mig

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards