Marinamelody

Alla inlägg under oktober 2012

Av Marina - 25 oktober 2012 22:38

Jag blir så satans jävla irriterad ibland..


Hur fan kan arbetsförmedlingen missa att anmäla mig arbetsöls till akassan, vad gör dom om dagarna??? De är ju för fan deras jobb jag fattar inte hur dom kan missa det!!!


Inte konstigt att akassan tycker jag betalat in för lite pengar liksom de är ju helt sjukt att dom missat detta.


Fan att man ska behöva dubbelkolla allt arbetsförmedlingen gör och inte nog med de så går du ju fan aldrig få tag på dom. Har försökt få tag på min handläggare i över en vecka och idag ringde hon då efter att min lärare skickade ett argt mail till henne igår kväll. Fattar inte hur man kan vara så jälva respektlös när man ska finnas där och hjälpa en liksom.

Av Marina - 21 oktober 2012 21:58

Idag har jag varit i studion och skapat en hel låt på tre timmar de tycker jag är väldigt starkt jobbat faktiskt.


Trodde ju först att musiken redan va klar men de va den inte så vi gjorde musiken, skrev texterna och spelade in och var klara efter tre timmar :D Lite små pill kvar som James ska sköta men annars blev de riktigt bra för att va ihop kastat bara sådär.


Men tror att Ludde blir glad ändå för de är ju nått helt till honom och de var ju inte så att pappa fick nån när han fyllde 50år inte för att nån bad mig om de heller för då hade jag nog försökt göra de. Men men de var kul att för en gångs skull bli tillfrågat till nått och jag är nöjd :D


Nu ska vi bara se till att jag kan texten så jag kan uppträda på festen med den med, haha men jag har ju James vid min sida så de ska nog gå bra tror jag.


Kram på er

Av Marina - 20 oktober 2012 13:01

Nu tänkte jag prata lite om mig själv och kärlek.


Jag vet att många raderar alla bilder och minnen från den dom varit tillsammans med. Varför har jag väl själv aldrig riktigt fattat för de är fortfarande minnen och allt har ju inte varit dåligt för då hade man ju inte haft alla bilder som bevis på något annat. Men de är såklart upp till var och än hur man själv vill göra med den saken.


Själv spar jag allt jag har från tidigare förhållanden, inte för att jag hakat upp mig på just den personen men för att de är minnen, de är en del av mitt liv som i den stunden var bra.


Sen av olika anledningar så kommer jag inte ihåg min barndom fram till att jag var kanske 13 år innan har jag bara nått enstaka minne och de är väl för att de just finns bilder och mamma och andra har berättat om det.

På grund av en del saker under tidig ålder har jag liksom stängt av och de gör att jag inte kommer ihåg saker som jag önskar att jag kom ihåg.


Så för att jag inte ska riskera att förlora fler minnen så spar jag allt, fotar mycket och aldrig raderar saker som har ett minne eller kastar saker som har ett minne.


Har redan förlorat så mycket minnen ur mitt liv och vill inte förlora mer!!!


Självklart är detta svårt att förstå för många och när man har haft flickvän/pojkvän så är de ju jobbigare för dom fattar ju inte varför jag vill ha kvar bilder på mina ex och även om man berättar anledningen för dom så kommer deras kompisar i sin tur och frågar varför deras tjej har bilder på sitt ex och grejer kvar från sitt ex.


Slutsats vill bara inte att man ska dömma en person utan att man känner den, jag hade en anledning och de kanske den du dömmer oxå har så tänk efter ordentligt och fråga istället för att dömma.


Den enda som har rätt att berätta hur det är, är personen de handlar om min flickvän/pojkvän har inte rätt att berätta för sina kompisar varför jag har eller känner så utan man får gå till källan istället om man vill veta nått och vågar man inte de får man helt enkelt sluta diskutera de och bara gå vidare.


Peace out!

CV

Av Marina - 18 oktober 2012 14:07

Sitter och skriver och skriver om mitt CV, får hjälp av läraren vi har några gånger på kursen hos arbetsförmedlingen. Han är jätte snäll och läser och kommenterar vad jag kan ändra på så de är jätte skönt för jag är ju alltid så osäker på mig själv så de är grymt skönt att få lite hjälp med det.


Han har även hjälpt och med lite tips om hur man ska förbereda sig till en intervju och vad man ska tänka på och så, vilket är jätte bra eftersom de är det värsta jag vet när man måste gå på intervju. Vet ju att då är man ett steg närmare att få jobb men samtidigt tycker jag att de är jätte jobbigt för blir så otroligt nervös och inte riktigt vet vad jag ska säga.


Men hoppas att dom nya tipsen och råden kan hjälpa mig :D


Stort tack till Martin!

Av Marina - 17 oktober 2012 16:08

Hejsan är du smyckesintresserad så tycker jag att du ska kika in på min sida jag har på Facebook där jag lägger upp nya smycken jag gör.


Mina smycken är helt unika och handgjorda så är du intresserad av att ha nått som ingen annan har så har du hittat det.


Gör även efter beställning så gott jag kan då vill säga de är ju svårt att pricka helt rätt men jag gör alternativ och köparen får komma med synpunkter.


Här har ni i alla fall länken http://www.facebook.com/MarinasDesign

Av Marina - 16 oktober 2012 17:18

I suck at spelling in English but I will try anyway because I want everyone to know what I write when they are for some reasen checking out my blogg in this specific inset.


This is sick how people can do this to each other, what are about to happen to this world.


My heart is going out to her family and I hope that this will come to end. No one sould have to go through this!!


How can people be so cruel!!!!


Please watch this and try to make a diffrence!!

Av Marina - 15 oktober 2012 18:23

Haha asså de är skrattretande, folk kan vara så jävla konstiga ibland.

Ena stunden vill dom en sak och nästa vill dom nått helt annat.

Kommer aldrig förstå mig på folk speciellt inte sånna som ska gå runt och sprida massa skit.

Eller hitta på saker som inte stämmer, tänk va bra om folk bara kunde hålla sig till sanningen och sluta spekulera i vad saker kan betyda och istället tro på vad man säger att de betyder.


Patetiskt är vad de är!!!

Av Marina - 15 oktober 2012 18:16
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Mina tankar och funderingar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Släkting
 Vän
 Beundrare
 Du känner mig inte
 Du vill lära känna mig

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards