Marinamelody

Alla inlägg under april 2011

Av Marina - 6 april 2011 22:25

Haha kände att de var en litenkul rubrik för detta tillfälle, vet gentligen inte varför för om jag har så mycke pirr i magen är osäkert men tycker de är grymt kul att lära känna nya människor och denna människa som jag fått kontakt med nu är riktigt trevlig och jag tycker det är väldigt kul att prata med honom.


Hoppas att de blir mera prat imorron och att vi kanske ses snart med.


Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp till jobbet imorron.


Natti natt på er :)

Av Marina - 6 april 2011 20:42
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marina - 6 april 2011 16:49

Fick ett sms av Niclas idag där han bad mig ringa, jag tänkte så såklart vad fan är de för fel nu eftersom sist så vart de ju ganska intensivt samtal mellan oss då han typ sa upp kontakten med mig på grund av hans tjejs svartsjuka.


Han började med att säga att låten jag skicka var bra i alla fall så de var ju kul att höra de sedan ville han ju såklart ha nått med haha.. Han fråga om han kunde få låna lite pengar för att hans tjej ville ha cigg och inte hade några pengar till de. Jag sa som de var att visst kan jag låna ut pengar till honom för jag vet att jag får tillbaka de men inte om han tänker fortsätta att inte prata med mig för så lågt sjunker jag ju inte. Hans tjej satt och prata i bakgrunden om ja att de var hennes fel att han slutat prata och grejer men ja jag sa att de va lugnt så dom skulle komma hit och låna pengar och så hoppas jag ju då att han tar bort alla blockningar och sånt skit för annars dampar jag sönder på honom och de sa jag även till honom.


Ni kanske tycker jag är dum som lånar ut pengar till honom men saken är den att han och jag har vart med om mycket men vi har alltid ställt upp på varann när den andra behövt de och den vänskapen tror jag nog inte att jag direkt har med någon annan på de sättet så de är ganska skönt att ha den därför lånar jag ut pengar trots att han betedde sig som en skit hög förut.


Kul att höra från han i alla fall och hoppas de kan bli bättre nu!!!

Av Marina - 6 april 2011 16:08

Åkte ju på att jobba idag och de gick bra men har så sjukt ont i ryggen nu fattar inte varför jag får så :/


Igår kväll högg de ju bara till i ryggen och nu har jag jätte ont igen :/


Så trodde man ju att man skulle få sällskap men nehe de fick man inte heller :/


Är jätte uttråkad just nu och vet inte vad jag ska göra för att bli lite road men kanske blir att försöka sova lr nått då går i alla fall tiden :P

Av Marina - 5 april 2011 22:33

Idag har jag varit i studion i rimbo och sjungit hos Lasse westin. De gick väl sådär men funkade. Nu har jag i alla fall fått tränat lite och känna på låten sen får jag musiken och texten så jag kan träna hemma så jag känner mig lite mer säker på låten till nästa gång. Sen blir de tillbaka in dit och spela in på nytt och hoppas att de går lättare då.


Låten i sig är ganska skön lite bökig att sjunga på sina ställen men de ska nog bli bra till slut.


När jag skulle cykla hem så regnade de vilket jag inte alls tyckte om för jag vart jätte blöt :(


När jag kom hem så ringde Jonna och sa att hon inte kunde jobba så jag fick hoppa in och jobba för henne imorron. Daniel ringde för han hade en lucka på jobbet så vi pratade en liten stund sen var han tvungen att fortsätta jobba och sa att han skulle ringa när han kom hem.


Ligger nu i sängen och tittar på BB och sen blir de väl sova när jag pratat med Daniel.


Natti natt på er :)

Av Marina - 5 april 2011 01:37
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marina - 4 april 2011 22:52

Idag kom mamma och Ludde hem från stugan dom hade haft de jätte bra och dom hälsade så mycket från alla där nere.


Längtar lite ner dit måste jag säga men kommer nog inte bli nån resa dit i år, möjligen om jag åker ner på höstveckan när mamma och Ludde åker ner men annars blir de nog inget för tänkte inte ta nån semester i år utan tänkte ta nån vecka i höst istället och åka utomlands så får man väl se om man får med sig nån men de ska väl inte vara så svårt.


Men nu blir de nog att försöka sova och så får vi se vad som händer imorron men tror jag ska till studion om inget blir ändrat.


Natti natt

Kul

Av Marina - 4 april 2011 22:44

Fick reda på att Melle hade spelat upp min låt för Janne Lundin när dom hade åkte tillsammans i lastbilen och han tyckte de lät bra med och Melle tyckte också de lät bra så de var ju kul att få höra de.


Kent hade kommenterat på fb också och tyckte de var bra sen är de ju jätte många andra som kommenterat med men just när släkten gör de känns ju jätte kul :)

Presentation


Mina tankar och funderingar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Släkting
 Vän
 Beundrare
 Du känner mig inte
 Du vill lära känna mig

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards